Kul parafras på gammal reklam

 
Senaste dagarna har jag (bland annat) förberett en genomgång i reklamanalys utifrån material jag fått från kollegan Cicci (mammamedia.blogg.se). Det är väldigt lätt att hamna i googleträsket vid såna tillfället när man letar efter material. Såklart råkade jag på ett spår jag inte kunde släppa, det var när jag råkade på en jättesnygg reklamfilm för iPods med dansande siluetter som visades 2008, samma år som jag gifte mig i Las Vegas med min sons pappa. 
 
På flera av de stora digitala reklamskärmarna som fanns längs efter "the strip" så rullade den sommaren då vi var där tjatigt ofta en speciell, kort version av en sån här ipodreklam med en musiksnutt som tillslut satte sig fast. Jag har letat men hittade tyvärr inte den exakta tjatiga reklamfilmen jag såg där men jag hittade andra, OCH en kul nutida parafras som presenterades på Conan O'Briens show i samband med att airpodsen kom.
 
Conans version är säkert inte är helt ny men jag tänkte ändå dela den med er eftersom att den är så KUL och för att jag gått och tänkt på den problematik som presenteras (say no more). 
 
Här kommer först flera av originalversionerna: 
 
 
Och det här är den humoristiska parafrasen från Conan: 
 
 
HA HA HA! Kul va???!!!