God Jul och Gott Nytt År 2019!

Bilder från Midgårdsskolans julavslutning i Valhalla. Vår blackbox-tekniker Daniel var mycket lyckad julvärd för det hela.
 
Nu är det äntligen jullov! Terminen avslutades med en jättefin julshow med dans, sång, teater och en film som EM3 satt ihop och som jag skrattade så jag grät när jag såg (måste få tag på en länk till för att lägga ut här!). 
 
Före julshowen hade vi haft julmys med hela Estetik & Medias tre årskurser där de gruppvis fick skapa och pynta en jättestor version av bokstäverna i "GOTT NYTT ÅR" som vi sen satte upp på rutorna i skolans skywalk som möter en när man kommer fram till skolan, som en jättefin nyårshälsning tänkte vi för alla att mötas av efter jullovet. Jag trodde jag filmat det tjusiga resultatet men bara nåra få sekunder kom med av "ÅR" så jag skippar att lägga ut det. 
 
När vi ändå pratar om nyåret kan jag meddela att Pantone anger att årets färg för 2019 är denna: 
Pantone Color of the year 2019: Living Coral 16-1546
 
Färgkoderna här ovan, och här är även en länk till sidan med färgkoderna: https://www.pantone.com/color-intelligence/color-of-the-year/color-of-the-year-2019-tools-for-designers
 
Ja jag gillar den, har alltid varit svag för typ flamingorosa färger och ännu mer rosa färger, särskilt tillsammans med turkos. Det andas retro och 50-60-tal tycker jag. Typ så här: 
 
 
Min blogg har för närvarande Marsala som färg, dvs Pantones Color of the year 2015, så eventuellt byter jag till Living Coral istället. 
 
Här kan ni se Marsala från 2015 och en mängd andra årsfärger från Pantone. Hittar ni någon favorit?
 
Hur som helst var det otroligt skönt att gå på jullov för jag var slut i hjärna och kropp (får så ont i bröstkorgen av allt datorsittande) och jag tycker att den här kommentaren jag fick av anonym elev i en utvärdering hen lämnat in sent i kursen på ett bra sätt sammanfattar vad man hade kvar att ge där på slutet :-D. (tack anonym elev för att jag får publicera detta :-D )