ORIENS - Slututställning för EM3 våren 2016

Grafisk form: Emma Nilsson
 
 
Det är en dag kvar av EM3:ornas slututställning av sina gymnasiearbeten när jag skriver det här inlägget. Imorgon måndag mellan 9-14 är sista chansen att se den. Så här går den fina utställningstexten författad av Linnea Brännström:


 
ORIENS

Oriens (latin för orientering) är att hitta sin väg genom obekant mark. Detta är vad vi, som snart kommer att avsluta vårt sista år på Estetik- och mediaprogrammet på Midgårdsskolan, har gjort under arbetsprocessen med våra gymnasiearbeten.

Vi har orienterat genom gymnasiearbetet. Vi har sökt frågor, svar och lösningar på problem i okänd terräng, med tidspress i ryggen. Vi har gått vilse i snårskogen, byggt broar över vattendrag och slutligen gått i mål. Och där står vi nu.

Oriens är vår slututställning och består av ett tjugotal gymnasiearbeten, skapta av 24 elever i klass EM3. Oriens leder dig ut i skogen och in i våra hjärtan. Utställningen är ett gemensamt avtryck och farväl som vi i klass EM3 lämnar efter oss innan det återigen är dags för oss att ge oss ut på okänd mark, bortom Midgårdsskolans väggar.

Välkommen!
________________________________________________

Vernissagen äger rum kl.15:30 på torsdagen den 19:e maj i Valhalla. Vi bjuder på tilltugg och dryck! 

Torsdag 19/5: 15:30-18
Fredag 20/5: 9-15
Måndag 23/5: 9-15
Plats: Valhalla, Midgårdsskolan, Umeå
 

 
Tillsammans med affischerna har eleverna hängt upp kottar på tråd för att påminna om orienteringsstigar.