Berghs kommer till Umeå

 
Ett tips till dig som funderar på vidare studier inom reklam och grafisk kommunikation; Berghs School of Communication kommer till Umeå för att hålla i en informationskväll om sina utbildningar. De har en hel del att välja på så det kan vara lite snårigt att veta vad så det kan säkert vara en bra hjälp.
Så här skriver de på sin hemsida:
 
"Välkommen till en informerande och inspirerande träff med Berghs! Drömmer du om en framtid inom marknadsföring, webb, pr, produktionsledning eller design bör du definitivt boka in den 12/2. Då kommer vi till Umeå för att prata om våra heltidsutbildningar."
 
Det är ju en privatskola så alla utbildningar kostar en del men bättre merit än att ha utbildats där finns nästan inte eftersom Berghs rankas högt, kanske högst i Sverige, inom denna utbildningsfär. Går man en av deras längre utbildningar har man i princip garanterat jobb efteråt. Kan vara värt att ta lån för att gå en sån utbildning lik väl som man kan ta lån för att köpa bil tänker jag. Jag har varit iväg på studiebesök dit med arbetslaget några gånger på deras slututställning och vi är alltid lika imponerade. Och jag brukar känna en lätt avundsjuka på de som går där :-) Här är ett gammalt inlägg från ett sådant besök: Berghs slututställning 2012
 
Här hittar du mer information till informationskvällen den 12/2 som man också måste anmäla sig till: 
Information och inspirationskväll i Umeå


Kommentera här: